Lite borttappad och förvirrad.

Publicerad 17.09.2017 kl. 18:09

Välkommen hit. Jag är Kia, nitton årig finlandsvensk tjej som studerar i Jakobstad. Trivs otroligt bra här men mitt hjärta finns i min lilla mysiga hemstad Ekenäs (där vi förresten svarar jonej till de flesta frågorna och alla i Ekenäs förstår vad man menar.) Har två år kvar av mina studier och sen får jag kalla mig själv klädsömmare.

 

Saker som gör mig lycklig i livet är långa promenader helst kalla höst dagar, katter (mitt hjärta brinner lite extra för djurens rätt). Att skriva och läsa en riktigt bra bok, handskriva brev direkt in i mitt hjärta. Lyssna på bra musik helst Lana Del Rey, Harry Styles eller finsk hip hop (pappa talar finska så har turen att kunna båda språken). Ylletröjor och ett par varma yllesockor stickade av farmor gör mig också väldigt lycklig + lite kaffe och korsord (är väll lite av en gammal tant kan jag påstå). Inte heller tackar man nej till lite morotskaka, skratt och mys med fina vänner.  Och ni ska veta att ordet mysigt kan jag sätta i det flesta meningar.

 

Jag kommer mesta dels skriva om min vardag, tankar och funderingar över allt och inget. Brinner starkt för mina studier så kommer skriva en hel del om projekt och tankar kring det också. Detta är första gången jag bloggar så ni får komma ihåg att jag är nybörjare här, lite borttappad och förvirrad.

Men hoppas ni vill stanna kvar, och förresten storyn bakom blogg namnet är att jag tycker det satt bra på tungan. Har inget att göra med boken Pikku Prinssi även om han låter som en cool typ. Men välkommen, jag hoppas ni trivs.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

 

Kia. 19.

Studerar till klädsömmare.

Gillar långa promenader, tygkassar, katter, morotskaka och hösten.

Bosatt i Jakobstad hjärtat i Ekenäs